Goed nieuws! We hebben een nieuw energiedashboard Neem een kijkje
Onze energietarieven

Onze energietarieven

Tot €200 korting

Kies voor de zekerheid van een vast contract

100% groene stroom
100% groene stroom
Samen energie delen
Samen energie delen
Inzicht in je verbruik
Inzicht in je verbruik
Kies voor de zekerheid van een vast contract

Kies voor de zekerheid van een vast contract

Verzeker je komende zomer- en wintermaanden van vaste tarieven, kies voor een vast contract bij Powerpeers. Binnen 2 minuten bereken je eenvoudig je maandbedrag. Je krijgt standaard 100% groene stroom uit Nederland. Bekijk hiervoor ons stroometiket. En bij ons krijg je altijd CO2-gecompenseerd gas wanneer je ook kiest voor gas.

4 redenen om voor Powerpeers te kiezen

100% groene stroom
100% groene stroom

Al onze stroom is in Nederland opgewerkt. Bekijk het stroometiket

Samen energie delen
Samen energie delen

Wij verbinden opwekkers met afnemers van stroom

Kies je energiebron
Kies je energiebron

Kies zelf van wie je je stroom wilt ontvangen

Inzicht in je verbruik
Inzicht in je verbruik

Bekijk je verbruik en kosten in je energiedashboard

Energie delen met andere Powerpeers klanten

Het beste is om je opgewekte stroom zoveel mogelijk zelf te gebruiken. Lever je toch stroom terug aan het net? Dan deel je die met andere Powerpeers klanten die op dat moment stroom nodig hebben. Zo maken we optimaal gebruik van de opgewekte stroom. En als de zon even niet schijnt, dan halen we onze energie uit andere lokale energiebronnen. Zoals de windmolens van de zusjes Wisse of een waterkrachtcentrale. Bij ons ben je altijd verzekerd van 100% groene stroom uit Nederland. Bekijk ons stroometiket.

Energie delen met andere Powerpeers klanten

Voorwaarden en vaste prijsonderdelen

Bekijk onze voorwaarden voor meer informatie over voorwaarden, contracten en vaste prijsonderdelen.

Standaard CO2-gecompenseerd gas

Standaard CO2-gecompenseerd gas

Als jij thuis gas verbruikt, komt er CO2 vrij. Bij Powerpeers compenseren we de CO2-uitstoot van je gasverbruik. Je krijgt bij ons standaard CO2-gecompenseerd gas met het Gold Standard certificaat. Hiermee steunen we wereldwijd projecten die de uitstoot van het gasverbruik compenseren, bijvoorbeeld een windpark. De kleinschalige klimaatprojecten zorgen voor een duurzame ontwikkeling van een gebied.

Wat onze klanten blij maakt

Kies net als Sanne voor groene stroom

Sanne woont sinds 2019 in haar appartement midden in Den Haag. Van een oud schoolgebouw zijn appartementen gemaakt. Samen met haar vader maakte ze van de woning een goed geïsoleerd en superleuk huis. In datzelfde jaar koos ze voor Powerpeers. Een bewuste ‘groene’ keuze.

Kies net als Sanne voor groene stroom

“Ondanks dat ik zelf geen energie deel met het systeem, mag ik wel meedelen in de energie van anderen. Het voelt daardoor echt als iets wat we samen doen.”

Groen wonen in het centrum van Gouda

Esther is klant bij Powerpeers omdat Powerpeers toekomstgericht is, duurzaam en letterlijk energie bundelt en daarmee huishoudens samenbrengt. Ze woont samen met haar vriend, zoontje en hond in Gouda. Een jarig ’30-woning met een prachtige diepe, groene tuin en bijzonder tuinhuis.

Groen wonen in het centrum van Gouda

“Helemaal off the grid kunnen wonen lijkt me ultiem.”

Energie delen met andere Powerpeers klanten

Peter gaat al sinds zijn studententijd, eind jarig tachtig, heel bewust en spaarzaam om met energie. In 2016 koos hij voor Powerpeers. Om bij te dragen aan duurzaamheid en om op een rendabele manier geld te investeren. Hij deelt zijn energie met andere Powerpeers en is een tevreden klant vanaf het eerste uur.

Energie delen met andere Powerpeers klanten

“De klantvriendelijke medewerkers en de duidelijke website en communicatie springen er voor mij uit.”

Energiebespaartips uit Bodegraven

Afval scheiden, recyclen, groene energie, LED-verlichting toepassen in huis en elektrisch rijden. Dat vinden Rosalie en haar partner belangrijk. In 2018 kochten ze een huis met zonnepanelen en werden ze klant bij Powerpeers. Wat is hun ervaring en waarom kozen ze voor Powerpeers?

Energiebespaartips uit Bodegraven

“Energie delen met andere klanten sprak ons het meest aan en was op het moment van kiezen uniek op de energiemarkt.”

Goed om te weten

Deze vragen krijgen we vaak

Na je aanmelding krijg je 14 dagen bedenktijd. In deze bedenktijd kan je je aanvraag kosteloos annuleren. Indien je geen contract hebt lopen met een einddatum verder in de toekomst, dan zal je contract dus op zijn vroegst 15 dagen na aanmelding starten. Powerpeers regelt de overstap en houdt rekening met de einddatum die je zelf opgeeft. Let op: heb je nog een vast energiecontract bij een andere leverancier? Geef dan zelf de juiste ingangsdatum door die aansluit op je huidige contract. Zo voorkom je een opzegboete bij je huidige leverancier. Powerpeers kan de einddatum van je oude energiecontract niet meer opvragen in een centraal register. De toegang tot het zogenaamde Contract Einde Register (CER) is per 25-1-2020 gestopt voor alle energieleveranciers.

Powerpeers regelt de overstap en houdt rekening met de einddatum die je zelf opgeeft. Let op: heb je nog een vast energiecontract bij een andere leverancier? Geef dan zelf de juiste ingangsdatum door die aansluit op je huidige contract. Zo voorkom je een opzegboete bij je huidige leverancier. Powerpeers kan de einddatum van je oude energiecontract niet meer opvragen in een centraal register. De toegang tot het zogenaamde Contract Einde Register (CER) is per 25-1-2020 gestopt voor alle energieleveranciers.

De voorwaarden die van toepassing zijn op jouw contract worden bij aanmelding per e-mail naar je toegestuurd. Kan je deze niet meer vinden, dan zijn de contractvoorwaarden altijd te vinden op de pagina met al onze voorwaarden.

Nieuwe klanten: Je kunt bij Powerpeers kiezen voor de zekerheid van een vast contract voor 1 of 3 jaar. Je kunt nu ook al kiezen voor een variabel modelcontract. Dit contract is maandelijks opzegbaar.

Bestaande klanten: ben je klant bij Powerpeers en loopt je contract bijna af? Dan zetten wij je contract automatisch om naar een variabel contract. Je kunt ook kiezen voor een vast contract van 1 of 3 jaar. In je energiedashboard staat een aanbod met korting voor je klaar.

Vanaf 1 juni 2023 veranderen de regels voor het opzeggen van een vast energiecontract. Wil je vaste contract voor het einde van je contractperiode opzeggen? Dan betaalde je daareerder een vast bedrag voor. Vanaf 1 juni 2023 betaal je een opzegvergoeding op basis van de energie die al voor je is ingekocht. Hoe hoog dit bedrag is hangt af van verschillende dingen. Op deze pagina lees je hoe het werkt.