Goed nieuws! We hebben een nieuw energiedashboard Neem een kijkje

Verdien geld met vriendenkorting

Powerpeers staat voor samen groene stroom delen. Dit kan dus ook met je vrienden, buren en familie. Nodig ze uit met jouw persoonlijke vriendenlink en ontvang € 75 per nieuwe klant. Ook je vriend krijgt € 75! Iets extra’s verdienen is mooi meegenomen, toch?

Verdien geld met vriendenkorting
100% groene stroom
100% groene stroom
Samen energie delen
Samen energie delen
Inzicht in je verbruik
Inzicht in je verbruik
De voordelen van vriendenkorting

De voordelen van vriendenkorting

Raad jij ons aan bij je vrienden, familie, buren of collega’s? Maak dan gebruik van onze vriendenkorting! Stapt iemand via jouw vriendenlink over naar Powerpeers? Dan ontvangen jullie beiden € 75.

  • Jij ontvangt € 75 voor iedere nieuwe klant.
  • Je vriend krijgt ook nog eens € 75 korting bovenop een eventuele welkomstkorting.
  • Deel groene stroom met vrienden en familie.

Begin vandaag met vrienden uitnodigen

Zo werkt het:

  1. Vertel je vrienden over Powerpeers.
  2. Deel jouw vriendenlink via mail, WhatsApp of social media.
  3. Ontvang ieder € 75.
Begin vandaag met vrienden uitnodigen

Wat zijn de spelregels

Je persoonlijke vriendenlink kun je maximaal 25 keer gebruiken. Je mag de vriendenlink niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Jij en je vriend ontvangen pas een volledige beloning wanneer jullie beiden minimaal 1 jaar energie geleverd krijgen van Powerpeers.

Wat onze klanten blij maakt

Kies net als Sanne voor groene stroom

Sanne woont sinds 2019 in haar appartement midden in Den Haag. Van een oud schoolgebouw zijn appartementen gemaakt. Samen met haar vader maakte ze van de woning een goed geïsoleerd en superleuk huis. In datzelfde jaar koos ze voor Powerpeers. Een bewuste ‘groene’ keuze.

Kies net als Sanne voor groene stroom

“Ondanks dat ik zelf geen energie deel met het systeem, mag ik wel meedelen in de energie van anderen. Het voelt daardoor echt als iets wat we samen doen.”

Groen wonen in het centrum van Gouda

Esther is klant bij Powerpeers omdat Powerpeers toekomstgericht is, duurzaam en letterlijk energie bundelt en daarmee huishoudens samenbrengt. Ze woont samen met haar vriend, zoontje en hond in Gouda. Een jarig ’30-woning met een prachtige diepe, groene tuin en bijzonder tuinhuis.

Groen wonen in het centrum van Gouda

“Helemaal off the grid kunnen wonen lijkt me ultiem.”

Energie delen met andere Powerpeers klanten

Peter gaat al sinds zijn studententijd, eind jarig tachtig, heel bewust en spaarzaam om met energie. In 2016 koos hij voor Powerpeers. Om bij te dragen aan duurzaamheid en om op een rendabele manier geld te investeren. Hij deelt zijn energie met andere Powerpeers en is een tevreden klant vanaf het eerste uur.

Energie delen met andere Powerpeers klanten

“De klantvriendelijke medewerkers en de duidelijke website en communicatie springen er voor mij uit.”

Energiebespaartips uit Bodegraven

Afval scheiden, recyclen, groene energie, LED-verlichting toepassen in huis en elektrisch rijden. Dat vinden Rosalie en haar partner belangrijk. In 2018 kochten ze een huis met zonnepanelen en werden ze klant bij Powerpeers. Wat is hun ervaring en waarom kozen ze voor Powerpeers?

Energiebespaartips uit Bodegraven

“Energie delen met andere klanten sprak ons het meest aan en was op het moment van kiezen uniek op de energiemarkt.”

Veelgestelde vragen over vriendenkorting

Je kunt je vrienden uitnodigen door je persoonlijke vriendenlink te delen. Deze persoonlijke link kan je vinden in je energiedashboard. Even inloggen, de link kopiëren en delen met je vrienden via whatsapp, email of social media.

Het geldbedrag wordt binnen 4 weken na het ingaan van het contract van jouw vriend overgemaakt naar jullie rekeningnummers.

Je ontvangt binnen een week een bevestigingsmail wanneer een nieuwe Powerpeer zich via jouw link heeft aangemeld.

Ja er is een maximum. Je kunt je persoonlijke vriendenlink maximaal 25 keer gebruiken. De vriendenlink mag niet commercieel worden ingezet via bijvoorbeeld search engine advertising.

Vertel ze over je eigen ervaring! Powerpeers staat voor samen energie delen en besparen op je energie rekening. Draag jij een nieuwe Powerpeer aan, dan krijgen jullie beide een mooie extra korting. Door vrienden uit te nodigen kunnen we dus allemaal profiteren van groene stroom.