Energie van je club of vereniging

3 maart 2021

Energie van je club of vereniging

Hoe leuk zou het zijn om als voetbalvereniging, hockeyclub, tennisclub, scoutinggroep, zeilschool of bedrijf de opgewekte energie van het zonnedak te delen met je leden? Met je relaties? Of met de mensen uit de omgeving? Dat kan via Powerpeers!

Deel zonne-energie van je club of vereniging

Duurzaamheid en zelf energie opwekken zijn steeds vaker onderwerp van gesprek bij verenigingen. En dat vinden wij een goede ontwikkeling. Wij willen duurzame en zelf opgewekte energie graag beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom kun je als vereniging met zonnepanelen opwekker worden bij Powerpeers. Zo kun je energie delen met je leden of mensen in je buurt.

Hoe werkt het?

De energie die je deelt is de zonne-energie die je opwekt maar zelf niet gebruikt. Tijdens de zomerstop bijvoorbeeld. Of op een dag dat er geen activiteiten zijn. De energie die het zonnedak van je club of vereniging dan opwekt, verdwijnt niet meer anoniem het energienet in, maar deel je met leden, mensen uit de buurt of relaties. Zo maak je als club een positieve impact op het milieu.

Honkbalvereniging Amsterdam Pirates geeft het groene voorbeeld

De Amsterdam Pirates willen de groenste en meest innovatieve sportclub ter wereld worden. En met hun zonnedak op de kantine zijn ze goed onderweg. Dankzij de panelen is de club weinig kwijt aan energiekosten. En op zonnige dagen levert ze haar overschot via Powerpeers aan haar leden. Ook richtte ze de ‘Pirates Community’ op. Voor ieder nieuw lid van deze community gaat er een bedrag in de clubspaarpot voor verduurzaming. Is dit ook iets voor jouw club?

Meld je nu aan

We zoeken verenigingen die samen met ons op zoek willen naar de beste manier om dit te doen! Dus krijgt jouw club zonnepanelen op het dak? Heeft je club al panelen? Of zou je club graag zonnepanelen willen? Neem dan contact op met ons serviceteam via 020 220 23 00. Ben je geen eigenaar van een club, maar wil je zelf wel groene stroom opwekken en delen? Word dan opwekker. Helemaal geen zonnepanelen? Sluit je dan aan bij Powerpeers en neem groene stroom af.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 05-01-2021. Het kan zijn dat inhoud en/of cijfers in de tussentijd zijn veranderd.