Winnende winterbespaartips na winactie nieuwsbrief

19 maart 2024

Winnende winterbespaartips na winactie nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van januari riepen we Powerpeers klanten op om hun meest originele winterbespaartip te delen. We kregen ruim 400 inzendingen. En daar zaten een hoop goede en originele tips tussen. Uit de inzendingen kozen we 6 winnaars.

De winnende winterbespaartips

Tip van Powerpeer Melanie

Adopteer een kat! Lekker warm op schoot en meteen ook minder katten in het asiel. Van het warmtepaneel wordt inmiddels gretig gebruik gemaakt. Kijk eens wat een leuke foto.

Tip van Powerpeer Jarmila

‘Gebruik deels je eigen interne lichaamsenergie in plaats van de externe energie van Powerpeers’. Hiermee bedoel ik: ga in de vroege ochtend flink sporten of maak een lange wandeling voordat je achter je thuisbureau gaat zitten om te werken. Als je bloed flink gaat stromen kun je immers genieten van je eigen interne verwarming en kun je minimaal de eerste 2 uur de verwarming op een laag pitje zetten. Naast dat het energie bespaart, word je ook nog eens lekker fit! Twee vliegen in één klap. Bij mij werkt het prima!

Tip van Powerpeer Ludo

Uiteraard is het handig om een dikke trui aan te trekken of een warme kruik op schoot te leggen. Maar wat ik doe is niet alleen om warm te blijven, maar ook goed voor de lijn. Ik zet mijn alarm op mijn telefoon en zodra dat alarm gaat, klim ik twee keer naar zolder via de trap. Als mijn vrouw thuis is, dan zie ik haar weleens raar kijken van ‘daar gaat hij weer’, maar ik heb het geen moment koud. En als ik dan iets lekkers neem bij de koffie, dan doe ik de trap gewoon een keer extra. Zo is het hoed voor de lijn en voor de kou!

Tip van Powerpeer Daan

Nodig veel mensen uit om gezellig bij je langs te komen! Mensen geven een aanzienlijke hoeveelheid warmte af en dat scheelt echt in de stookkosten.

Tip van Powerpeer Sander

Creëer een ‘energiezuinige filmavond’ met kaarsen in plaats van elektrisch licht. Het zorgt niet alleen voor warmte en een knusse sfeer, maar je bespaart ook energie en hebt een gezellige filmervaring.

Tip van Powerpeers Lenneke & Simon

Wij verplaatsen in de winter de computers van de werkkamer naar de woonkamer. Hierdoor hoeft er boven amper verwarmd te worden en verwarmen de pc’s de woonkamer mee. Hetzelfde doen we met de oven, die verplaatsen we van de berging naar de keuken!

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen? Blijf onze nieuwsbrieven dan in de gaten houden!