Hoera! Powerpeers zit in een nieuw groen jasje

14 november 2023

Hoera! Powerpeers zit in een nieuw groen jasje

Powerpeers zit in een nieuw jasje. Een jasje dat beter past bij dat waar we elke dag aan werken: het delen van onze stroom en samen zo goed mogelijk gebruikmaken van de opgewekte energie. Onze website is vernieuwd, we hebben een nieuw logo, nieuwe illustraties én we brengen onze opwekkers en afnemers in beeld. We vertellen je er graag meer over.

Powerpeers staat voor energie delen en verbinding

Wij verbinden klanten met elkaar: opwekkers die 100% groene stroom over hebben, met afnemers die stroom nodig hebben. Dit zie je terug in ons beeldmerk. De verbindingslijn staat voor het verbinden van opwekkers met afnemers. De twee P’s staan uiteraard voor Power en Peers, maar ook voor het Peer-2-Peer principe. De warme kleuren groen, geel en oranje staan voor 100% groene stroom en zonne-energie uit Nederland.

Onze klanten aan het woord (en in beeld)

We zijn een energieleverancier met een gezicht. Bij Powerpeers weet je waar je energie vandaan komt – de energie krijgt letterlijk een gezicht. Dit doen we door onze opwekkers en afnemers in beeld te brengen. Zoals Peter die al jaren klant is bij Powerpeers en de energie die hij over heeft deelt met andere Powerpeers klanten.

Of Esther, zie hieronder, die met haar vriend, zoontje en hond woont in Gouda. Wil je weten waarom zij groene energie belangrijk vindt en hoe ze haar steentje bijdraagt om de wereld een stukje groener te maken? Lees haar interview, en alle andere interviews met onze klanten of lokale opwekkers. Deze foto’s vind je terug op de nieuwe website.

Wat vind je ervan?

Heb je suggesties of verbeteringen voor de website? Of wil je laten weten wat je vindt van ons nieuwe logo? Deel het met ons via info@powerpeers.nl.