Vrienden

Kom je ook bij Powerpeers?

Stap over via mij en krijg € 75 korting.

€ 75 extra korting

Leuk! Ik meld me aan via Luuk Oosterbaan

100% groene stroom
100% groene stroom
Energie delen
Energie delen
Inzicht in je verbruik
Inzicht in je verbruik

Samen profiteren van zelf opgewekte stroom!

Powerpeers is niet zomaar een energieleverancier, maar één waarbij we onze stroom delen. De stroom die onze klanten met zonnepanelen niet nodig hebben, delen ze met anderen. Dus óók als je zelf geen zonnepanelen hebt, kun je gebruikmaken van 100% groene stroom. Schijnt de zon even niet, dan kies jij zelf met welke lokale energiebronnen dit wordt aangevuld, bijvoorbeeld van een zonnepark bij jou in de buurt, of een windmolen van een boer.

Zo werkt de overstap

Aanmelden
Aanmelden

Meld je aan via de link op deze pagina

Bedenktijd
Bedenktijd

Je hebt 14 dagen bedenktijd

Overstap
Overstap

Wij regelen de overstap

Levering
Levering

Je groene stroom en CO2-gecompenseerd gas wordt geleverd

Goed om te weten

Vertel ze over je eigen ervaring! Powerpeers staat voor samen energie delen en besparen op je energie rekening. Draag jij een nieuwe Powerpeer aan, dan krijgen jullie beide een mooie extra korting. Door vrienden uit te nodigen kunnen we dus allemaal profiteren van groene stroom.

Je kunt je vrienden uitnodigen door je persoonlijke vriendenlink te delen. Deze persoonlijke link kan je vinden in je energiedashboard. Even inloggen, de link kopiëren en delen met je vrienden via whatsapp, email of social media.

Powerpeers staat voor samen groene stroom delen. Dit kan dus ook met je vrienden, familie, buren of collega’s. Nodig ze met jouw persoonlijke vriendenlink uit om over te stappen naar Powerpeers en profiteer allebei van een korting én van groene stroom. Meer informatie over onze vriendenkorting vind je hier.

Ja er is een maximum. Je kunt je persoonlijke vriendenlink maximaal 25 keer gebruiken. De vriendenlink mag niet commercieel worden ingezet via bijvoorbeeld search engine advertising.

Je kunt jouw opgewekte energie delen met alle klanten van Powerpeers. Als je energie wilt delen met familie of vrienden die nog niet onderdeel zijn van de Powerpeers community, dan kun je hen uitnodigen door een persoonlijke vriendenlink te sturen. Dit doe je door in te loggen in het energiedashboard.