Veelgestelde vragen

Als je meer stroom opwekt dan je zelf verbruikt, lever je deze terug aan het net. Deze energie deel je vervolgens met andere Powerpeers klanten. Wil je jouw energie delen? Dan kun je je via het energiedashboard aanmelden als bron. Dit gaat heel eenvoudig:

  • Ga in je energiedashboard naar ‘Bronnen’
  • Meld je onderaan de pagina aan als bron.
  • Geef je bron een naam, kies een foto en vertel iets over je zonnepanelen, bijvoorbeeld waarom je ze hebt gekozen.
  • Geef een datum door per wanneer je bron beschikbaar is
  • Kies het verwachte aantal kWh levering

De stroom die je zelf niet gebruikt en teruglevert aan het energienet kunnen we delen. Ons platform registreert wat jij overhebt en verdeelt dat over de mensen die op dat moment van jouw bron energie af willen nemen.

Je kunt jouw opgewekte energie delen met alle klanten van Powerpeers. Als je Powerpeers wilt aanraden aan familie of vrienden die nog niet onderdeel zijn van de Powerpeers community, dan kun je hen uitnodigen door een persoonlijke vriendenlink te sturen. Dit doe je door in te loggen in het energiedashboard.

De stroom die je deelt met Powerpeers klanten heeft geen invloed op jouw eigen verbruik, teruglevering en salderingsregeling.

Wek je zelf energie op? Dan kun je dit ook leveren aan anderen. Zodra je klant bent geworden van Powerpeers heb je de mogelijkheid je eigen energiebron toe te voegen aan het platform.

Op het moment dat jouw zonnepanelen stroom terugleveren koppelen we dit aan een andere Powerpeers klant die op dat moment stroom nodig heeft. Wat de één dus te veel aan stroom opwekt, kan de ander goed gebruiken. Zo zetten we samen een grote, groene stap voorwaarts. Het delen van energie aan andere Powerpeers klanten heeft nooit invloed op jouw eigen verbruik of teruglevering.

Toch liever persoonlijk contact?

Liever persoonlijk contact? Bekijk hieronder wanneer we bereikbaar zijn.
Ben je benieuwd naar je verbruik of hoeveel je hebt teruggeleverd? Log dan in op je energiedashboard

E-mailStuur een e-mail

Snel gestuurd en altijd een persoonlijk antwoord.

service@powerpeers.nl
E-mailWhatsapp

Stel je vraag eenvoudig via WhatsApp.

Stuur een bericht
E-mailBellen

Onze collega's staan je graag te woord (maandag t/m vrijdag 09:00 - 15:00 uur).

020 22 02 300